Vizitează fabrica noastră

În fiecare an, începând cu luna octombrie, dăm startul sesiunilor de vizite în fabrică pentru grădinițe și școli (începând cu prichindeii de la grupa mare sau +5 ani, până la elevii claselor a VIII-a ).
Profesorii și învățătorii doritori se pot înscrie în acest program alături de maximum 30 de copii, iar noi îi așteptăm cu drag în casa noastră.

Doresc să programez o vizită pentru:

Ne-a fost dor să dăm startul sesiunilor de vizite în fabrică pentru grădinițe și școli (începând cu prichindeii de la grupa mare sau +5 ani, până la elevii claselor a VIII-a).
Profesorii și învățătorii doritori se pot înscrie în acest program alături de maximum 30 de copii, iar noi îi așteptăm cu drag în casa noastră.

Grupele de prichindei care ajung acasă la Danone vor afla cum laptele proaspăt de la văcuțele fermierilor și gospodarilor români ajunge în fabrica noastră și care este procesul prin care acesta se transformă în iaurtul gustos din paharele de Danone.

Copiii învață și care sunt beneficiile iaurtului pentru o alimentație echilibrată, apoi îi invităm într-un tur al fabricii. Aici îi vor cunoaște pe cei cinci fantastici, roboții noștri faimoși, Spider Man, Vasilică, Vasilică cel Mic și Gemenii Arcil. Fabrica este și locul în care copiii vor întâlni o parte dintre colegii noștri, oameni veseli, dedicați și care pun pasiune în prepararea fiecărui iaurt.

În această călătorie, pe drumul iaurtului, copiii au ocazia să îi întâlnească și pe partenerii noștri de la Active Life, care îi întâmpină pe cei mici cu un atelier de educație anatomică ergonomică, special conceput pentru copii și multă voie bună.

Pentru a vă înscrie selectați o zi și un interval orar convenabil pentru dumneavoastră, completați datele solicitate, iar noi vă așteptăm în vizită.
Nu uitați că vă puteți înscrie cu o clasă / grup de maximum 30 de copii/slot!

În cazul în care nu găsiți o dată/interval orar disponibil pentru vizită, ne puteți scrie la adresa comunicare.ro@danone.com și vă adăugăm pe lista noastră de așteptare, în cazul în care pe parcursul anului școlar se eliberează locuri pentru vizite.

Pentru anularea vizitei vă rugăm să ne anunțați cu minimum 1 săptămână înainte de data la care aceasta este programată: avem foarte multe cereri și este păcat să nu dăm șansa de a vizita fabrica altor persoane. Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta lacomunicare.ro@danone.com sau 0371.52.00.05

Durata vizitei este de 1 oră. Adresa fabricii noastre este: Strada Nicolae Cânea nr. 96, sector 2 București. Punct de reper: Carrefour Colentina

Vă așteptăm cu drag Acasă la Danone!

Afterschool la Danone - Vizită văratică în fabrica de iaurt

Școala s-a terminat, dar activitățile inedite sunt în toi la Danone! Lansăm programul de vară pentru vizite în fabrica Danone și deschidem porțile tuturor curioșilor mici și mari. Veți afla și veți vedea cum laptele provenit de la fermierii locali devine iaurtul delicios cu care au crescut generații de copii.

Dorința voastră tot mai mare de a afla secretele fabricii din București ne-a determinat să extindem programul nostru de vizite pentru grădinițe și școli și pe timp de vară, dar cu o modificare majoră: acum oricine se poate înscrie pentru o vizită acasă la Danone. Tot ce aveți de făcut este să completați formularul disponibil pe Vizitează fabrica Danone cu datele preferate, iar noi vă așteptăm cu entuziasm și voie bună în vizită.

Veți afla cum laptele proaspăt de la văcuțele fermierilor și gospodarilor români ajunge în fabrica noastră și care este procesul prin care acesta se transformă în iaurt. În călătoria voastră veți face cunoștință cu ajutoarele noastre cele mai mari: roboții Spider Man, Vasilică, Vasilică cel Mic și Gemenii Acril, dar și cu cei care aduc voie bună în fabrica Danone: oamenii veseli, dedicați și fără de care iaurtul pe care îl facem de peste 24 de ani nu ar mai fi la fel de delicios, colegii noștri.

Nu uitați că o vizită poate acomoda maximum 30 de persoane/slot! În cazul în care nu găsiți un interval orar disponibil pentru vizită ne puteți scrie la adresa comunicare.ro@danone.com și vă adăugăm pe lista noastră de așteptare, iar în cazul în care sunteți un grup mic (maximum 5 persoane) vă putem include intr-un slot alături de alți doritori.

Pentru anularea vizitei vă rugăm să ne anunțați cu minimum 1 săptămână înainte de data la care aceasta este programată pentru a putea da șansa de a vizita fabrica și altor doritori. Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta la comunicare.ro@danone.com.

Durata vizitei este de 1 oră. Adresa fabricii noastre este: Strada Nicolae Cânea nr. 96, sector 2 București. Punct de reper: Carrefour Colentina

Vă așteptăm cu nerabdare Acasă la Danone!

Doresc să programez o vizită pentru:

Vizitele în fabrica noastră au loc doar în zilele de miercuri. Vă rugăm alegeți din calendarul de mai jos luna, ziua de miercuri și intervalul orar pentru vizită.

Completează denumirea instituției școlare și adresa acesteia.

Persoana responsabilă vizită (exemplu: învățător, educator)

Persoana de contact din partea școlii va fi sunată sau contactată pe mail cu o săptămână înainte pentru reconfirmarea vizitei în fabrică. Transportul este asigurat de grupul de vizitatori.

Ce clasă doriți să înscrieți pentru vizită?

Număr copii care vor participa la vizită: maximum 30.

Va rugăm să țineți cont că nu putem depași un numar de 30 de copii deoarece capacitatea fabricii nu ne permite acest lucru.

Mențiune: În cazul în care un grup depășește 30 de participanți, se vor realiza mai multe rezervări astfel încât niciun grup de vizitatori să nu depășească numărul de 30 de participanți.

Notă importantă pe care vă rugăm să o aveți în vedere!
Nu există spațiu pentru așteptare. Școlile/ grădinițele care s-au înscris cu mai multe grupe trebuie să organizeze transport separat (dedicat slotului orar rezervat); În cazul în care vor veni 2 grupe ce depășesc numărul de 30 de copii, în același timp, una va trebui să aștepte în afara fabricii. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vă rugăm să alegeți intervalul orar pentru vizită. Țineți cont că un singur interval se poate rezerva pentru maximum 30 de persoane, după care devine indisponibil și va trebui să încercați un alt interval.

Numărul de persoane înscrise (vă rugăm să alegeți numărul de persoane pentru care efectuați înscrierea și care vor fi prezente în vizită la fabrică în intervalul ales).

Persoana responsabilă vizită (Nume și prenume) și datele de contact:

Persoana de contact va fi sunată sau va primi un e-mail cu o săptămână înainte pentru reconfirmarea vizitei în fabrică.

Transportul este asigurat de grupul de vizitatori.