Cariere

Povestea DANONE a început acum mai bine 100 de ani cu un vis. Cel al unui mic antreprenor, Issac Carasso, de a îmbunatăți starea de sănătate a oamenilor care sufereau de probleme intestinale. În spatele realizării acestui vis s-au aflat de-a lungul anilor mii de oameni și lideri extraordinari. Astazi, Danone este o companie globală, cu un portofoliu extins care conține lactate proaspete, produse pe bază de plante, nutriție infantilă, apă minerală îmbuteliată și nutriție medicală.

Vei fi parte a unei echipe care-ți va oferi satisfacția de a face bine, parte a unei companii care aspiră la a avea un impact pozitiv în comunitate și pentru lumea înconjurătoare, prin produsele pe care le oferă și practicile după care se conduce.
Vei contribui la misiunea noastră, de a oferi oamenilor o sănătate mai bună, într-un mod sustenabil, și vei lucra într-un mediu care pune accent pe starea de bine. Valorizăm spiritul de inițiativă și apreciem inovația: fiecare dintre angajații noștri este încurajat să învețe și să crească.

Avem un mod unic de a vedea lumea: suntem dornici să ne punem mereu întrebări și să ne lansăm în noi provocări și ne bazăm cultura organizațională a companiei noastre pe patru mari valori:

Umanism

împărtășim, suntem responsabili, îi respectăm pe ceilalți

Deschidere

suntem curioși, agili, deschiși la dialog

Apropiere

suntem aproape de ceilalți, cu autenticitate și empatie

Entuziasm

suntem îndrăzneți, pasionați și hotărâți

Valorile noastre ne îndrumă în tot ceea ce facem și în toate deciziile pe care le luăm în activitatea noastră. Vrem să creăm un viitor mai bun, să obținem rezultate sustenabile, să încurajăm responsabilitatea și inițiativa la nivelul angajaților și al echipelor noastre.

Dacă împărtășești aceste valori, te așteptăm oricând să te alături companiei noastre.

Te așteptăm în echipa noastră