Fabrica noastră

La 3 ani după ce am achiziționat, în 1996, fosta fabrică de lactate Miorița din București, care nu mai funcționa, pe care am modernizat-o și retehnologizat-o, am produs primele iaurturi Danone în România.

Am început să lucrăm cu doar 21 de angajați și aveam a o singură mașină de ambalare pentru pahare mari, care umplea doar două pahare o dată. Astăzi, cea mai modernă dintre liniile noastre de ambalare are o capacitate de 7 tone pe oră. În total, de pe cele șase linii de ambalare pleacă zilnic 1 milion de iauturi, către consumatorii români, dar și către alte 13 piețe europene, toate produsele noastre îndeplinind aceleași standarde înalte de calitate.

În fabrica noastră, situată în cartierul Colentina, folosim cele mai avansate tehnologii pentru a asigura igiena, siguranța și calitatea produselor. Laptele ajunge de la fermele din țară la fabrică în mai puțin de 24 de ore și intră în producție după ce este verificat riguros. Circulă apoi prin arterele de inox ale fabricii fără a mai intra în contact cu aerul exterior sau persoane, până când produsul final este deschis de consumator. Toate procesele din fabrică sunt conduse și controlate computerizat și fiecare produs este monitorizat, astfel încât să știm oricând cu ce lapte a fost produs, din ce lot face parte, când și unde a fost livrat.

De la lansarea pe piața din România și până azi, Danone a investit peste 10 milioane de euro pentru a asigura cele mai înalte standarde de producție în fabrica din București, dar și cea mai bună calitate a surselor locale de lapte. Ne mândrim cu faptul că astăzi Danone România produce zilnic peste 1 milion de iaurturi. Și că unul din două iaurturi cumpărate de români poartă numele Danone. Ne bucură că suntem în casele și în viețile voastre. Și vrem să vă primim și noi în casa noastră!