Politica de confidențialitate

1. Introducere

Danone cunoaște cât de important este pentru dumneavoastră modul în care vă sunt prelucrate datele și recunoaște importanța protecției confidențialității datelor cu caracter personal respectând prevederile legale din acest domeniu.
Politica de confidențialitate („Politica”) vă explică modul în care operatorul colectează și gestionează datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când utilizați site-ul web www.danone.ro („Site-ul”). Operatorul de date este DANONE – PRODUCTIE SI DISTRIBUTIE DE PRODUSE ALIMENTARE SRL („Danone” sau „Societatea”), cu sediul social în Str. Sold. Nicolae Cânea nr. 96, sector 2, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/9619/1996, având cod unic de înregistrare 8961927.
Aceasta Politică conține informații despre datele pe care le colectăm, despre modul în care le utilizăm, justificarea legală și drepturile de care beneficiați dumneavoastră în contextul activității de prelucrare.
Prezenta Politică a fost actualizată cel mai recent la data de [_].[_].2021.

2. Principii de bază și angajamentul asumat privind confidențialitatea

Ne angajăm să vă asigurăm confidențialitatea datelor, respectând toate legile și reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”). Vă rugăm să citiți cu atenție cele ce urmează, pentru a înțelege practicile noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal și modul în care le vom trata.
În cadrul Danone ne-am asumat angajamentul de a vă proteja dreptul la confidențialitate. Obiectivul nostru îl reprezintă protecția tuturor datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm, gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un mod responsabil și asigurarea transparenței în practicile desfășurate. Încrederea dumneavoastră este importantă pentru noi. În acest sens, ne-am asumat respectarea următoarelor principii de bază:
•           nu aveți obligația de a ne furniza datele cu caracter personal solicitate de către noi. Cu toate acestea, în cazul în care optați pentru a nu ni le transmite, există posibilitatea ca noi să nu vă putem oferi anumite servicii, produse sau funcționalități;
•           colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră se face pentru realizarea scopurilor exclusiv definite în prezenta Politică sau a celor specifice pe care vi le comunicăm ulterior și/sau pentru care v-ați exprimat consimțământul, în măsura în care este necesar;
•           obiectivul nostru îl reprezintă colectarea, prelucrarea și utilizarea unui volum cât mai redus posibil de date cu caracter personal;
• în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate, intenționăm să le păstrăm cât mai exacte și actuale posibil;
•           în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în scopurile prevăzute și nu ni se impune obligația legală de a le păstra, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent;
•           datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite neautorizat, acestea fiind prelucrate exclusiv în scopurile prevăzute în prezenta Politică.

3. Ce tip de date cu caracter personal colectăm?

Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt diferite, în funcție de scop, dar și de produsul sau serviciul pe care vi-l oferim.
În general, putem colecta în mod direct de la dumneavoastră următoarele date cu caracter personal:

  1. date cu caracter personal de contact, precum nume, prenume, adresă de e-mail, adresă de domiciliu și numărul de telefon;
  2. mesajele pe care le transmitem reciproc, care pot include informații referitoare la discuțiile avute pe serviciile tip chat, serviciile de asistență și/sau servicii asistență clienți;
  3. informații demografice, precum vârsta, sexul și preferințe asociate stilului de viață. Preferințele asociate stilului de viață pot include anumite produse pe care le oferim, precum și interesele dumneavoastră asociate produselor respective;
  4. istoricul de navigare, precum paginile noastre accesate, locația accesării și adresa IP, prelucrate prin intermediul cookies;
  5. informații despre alte persoane, precum date cu caracter personal care aparțin membrilor familiei, în cazul în care ni le oferiți în mod direct;
  6. profiluri din mediile sociale;

 

De asemenea, putem colecta date cu caracter personal care vă aparțin, în mod indirect, în cazul în care:

  1. distribuiți conținut pe paginile din mediile sociale, pagini de internet sau aplicații, conținut asociat produselor noastre sau ca răspuns la campaniile noastre promoționale din mediile sociale; sau
  2. citim sau colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal citind informațiile colectate de pagini de internet diferite (de exemplu, în cazul în care plasăm o reclamă pe o pagină terță de internet; prin accesarea acelei reclame noi putem primi informații despre dumneavoastră și despre alți vizitatori, în vederea calculării numărului de accesări și succesului reclamei respective), astfel cum este descris în Politica noastră privind cookie-urile.

4. De ce colectăm și utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

Motivul pentru care colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal este de a vă putea oferi cele mai bune experiențe online, dar și un nivel de calitate superioară al serviciilor de asistență clienți. În mod special, putem colecta, deține, utiliza și dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri, în baza temeiurilor legale și pe durata de stocare indicată pentru fiecare dintre acestea:

4.1 Răspunsul la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră:

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum nume, prenume, adresă de e-mail, adresa de domiciliu (în cazul în care ne solicitați furnizarea unui răspuns la adresa respectivă), numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței, pentru a vă soluționa și a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră, în funcție de canalul de comunicare prin care ne contactați (de exemplu e-mail, prin formularul de contact de pe Site sau când ne contactați telefonic).
Această activitate de prelucrare are la bază interesul nostru legitim de a menține o bună relație cu clienții, permițându-ne să oferim răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră.

Pentru a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră Danone va păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe durata necesară prelucrării și emiterii unui răspuns la solicitarea dumneavoastră și pe durata de timp necesară protejării drepturilor Societății, ținând cont de legea aplicabilă, inclusiv de termenul de prescripție.

4.2 Furnizarea de comentarii cu privire la conținutul de pe Site

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal precum nume, prenume, adresa de e-mail, și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul comentariilor urcate pe Site-ul nostru.
Această prelucrare de date are la bază interesul nostru legitim de a înțelege nevoile și așteptările utilizatorilor cu privire la conținutul de pe Site-ul nostru.
Atunci când ne furnizați un comentariu pe Site vom păstra datele respective pe Site și în bazele noastre de date pe o perioadă de maxim [__].

4.3 Campanii promoționale

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal colectate prin completarea formularelor de participare sau altor formulare similare pentru a organiza campanii promoționale și/sau concursuri, sau pentru a acorda premii câștigătorilor campaniilor promoționale, precum și pentru a analiza eficacitatea campaniilor noastre promoționale. Datele cu caracter personal prelucrate sunt cele furnizate de către dumneavoastră precum: numele, prenumele, adresa de e-mail sau numărul de telefon, iar acestea pot să difere în funcție de fiecare concurs sau campanie desfășurată. În cazul în care vom colecta date precum codul numeric personal sau alte date din cartea de identitate, acestea vor fi colectate și folosite în scopul de mai sus doar pentru a ne conforma obligațiilor fiscale legate de premiile acordate câștigătorilor campaniilor și/sau concursurilor.

Participarea dumneavoastră la astfel de campanii promoționale și/sau concursuri este voluntară. Drept urmare, dumneavoastră decideți dacă să ne oferiți datele dumneavoastră cu caracter personal, prin completarea formularelor de participare sau a altor formulare similare prevăzute de regulamentele campaniilor promoționale sau ale concursurilor.
În cazul în care vor exista anumite detalii specifice legate de prelucrarea datelor dumneavoastră în cadrul anumitor concursuri sau campanii, vă rugăm să consultați secțiunile corespunzătoare din regulamentele de campanie aferente acestora ce vă vor fi puse la dispoziție.
Datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea organizării și administrării de campanii promoționale și/sau concursuri, vor fi păstrate pe durata derulării campaniei sau concursului și înmânării premiilor, precum și pe o perioadă de 3 ani necesară protejării drepturilor Societății, respectiv 5 ani atunci când acordarea premiilor implică anumite obligații fiscale care pot face obiectul unei inspecții fiscale, având în vedere totodată și legea aplicabilă, inclusiv perioadele de stocare și arhivare prevăzute de legislația fiscală, respectiv 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, pentru documentele justificative.

4.4 Navigarea pe Site. Utilizarea cookie-urilor.

Atunci când vizitați Site-ul nostru, utilizăm cookie-uri pentru a colecta automat informații cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi istoricul de navigare, precum paginile noastre accesate, locația accesării și adresa IP.

Principalul scop al utilizării cookie-urilor este să vă ajute să aveți parte de o experiență de navigare îmbunătățită, pentru a înțelege și evalua interesele, dorințele, necesitățile în schimbare ale utilizatorilor, în vederea îmbunătățirii Site-ului, a produselor sau serviciilor noastre și, de asemenea, în scopuri de publicitate, pentru a vă putea oferi un conținut individualizat și adaptat intereselor și preferințelor dumneavoastră. Drept urmare, în măsura în care v-ați exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă de navigare pe Site-ul nostru și pentru a înțelege modul în care interacționați cu conținutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe acest Site și scopurile în care acestea sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile de a controla și/sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

4.5 Utilizarea plugin-urilor pentru Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter

În scopul optimizării funcționale continue și al unei ușurințe de utilizare maxime, pe Site-ul nostru sunt inserate plugin-urile enumerate mai jos.

Puteți recunoaște plugin-urile după logo-urile Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter inserate pe Site-ul nostru. Atunci când faceți click pe fiecare logo, plugin-ul stabilește o conexiune directă între browser-ul dumneavoastră și serverele Facebook/ LinkedIn/ Youtube/Twitter. În felul acesta, Facebook/ LinkedIn/ Youtube/Twitter sunt informate că ați utilizat serviciile noastre online cu adresa dumneavoastră IP. Facebook/ LinkedIn/ Youtube/Twitter vor putea apoi să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu identificatorul dumneavoastră online. Dorim să subliniem că utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prin utilizarea paginilor Facebook/ LinkedIn/ Youtube/Twitter este supusă termenilor și condițiilor și politicilor de confidențialitate stabilite de respectivele companii, asupra cărora Danone nu are niciun control sau responsabilitate. Pentru mai multe informații privind politicile de confidențialitate adoptate de aceste companii, vizitați: (i) pentru Facebook – https://www.facebook.com/policy.php, (ii) pentru LinkedIn – https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, (iii) pentru Youtube – https://policies.google.com/privacy, (iv) pentru Twitter https://twitter.com/en/privacy . Dacă nu doriți ca Facebook/ LinkedIn/ Youtube/Twitter să asocieze utilizarea serviciilor noastre online cu contul dumneavoastră de utilizator, vă rugăm să vă deconectați de la contul dumneavoastră de utilizator când accesați plugin-urile de pe Site ori să nu accesați butoanele de plug-in.

Prelucrarea are la bază interesul legitim de a permite interacțiunea cu persoanele interesate prin intermediul canalelor de social media pentru administrarea plugin-urilor Facebook/ LinkedIn/ Youtube.

În cazurile în care colectăm și utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri decât cele mai sus menționate, avem obligația de a vă informa în acest sens anterior sau la momentul colectării lor.

În cazurile necesare, vă vom solicita consimțământul pentru a prelucra datele cu caracter personal. În cazurile în care ne acordați consimțământul pentru activitățile de prelucrare, aveți dreptul de a-l retrage la orice moment.

În toate situațiile în care vom prelucra datele dumneavoastră având la bază o obligație legală ori executarea unei obligații contractuale (spre exemplu, participarea la campanii promotionale), în cazul în care nu veți furniza datele cu caracter personal, nu veți putea utiliza toate facilitățile puse la dispoziție de Site sau nu veți putea beneficia de avantajele oferite de Societate, spre exemplu pentru a vă înscrie la campanii/ concursuri, precum și intra în posesia premiilor.

5. Drepturile dumneavoastră

Atunci când prelucrăm datele cu caracter personal care vă aparțin, dumneavoastră beneficiați de mai multe drepturi pe care le puteți exercita în orice moment. Vă oferim mai jos o prezentare a acestor drepturi, împreună cu o scurtă descriere a ceea ce presupun acestea pentru dumneavoastră. Vă puteți exercita drepturile prin intermediul adresei noastre de contact: callcenter@mediasat.ro. Noi vom aplica măsuri rezonabile pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu normele legale. Vă încurajăm să utilizați formularele disponibile pe Site la secțiunea Sesizări GDPR, sau să ne adresați o solicitare scrisă la adresa de contact indicată.

Dreptul de acces

Aveți dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și condițiile în care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri în acest sens către noi.

Dreptul la corectarea datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a corecta sau actualiza datele dumneavoastră cu caracter personal inexacte și de a completa datele incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator. Cu toate acestea, dreptul se aplică exclusiv în cazul în care:

  1. prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau
  2. prelucrarea are ca scop executarea unui contract; și
  3. prelucrarea se efectuează prin mijloace automate;

Dreptul de ștergere a datelor cu caracter personal

Aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră, în cazul în care:

  1. datele dumneavoastră cu caracter personal nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate; sau
  2. vă retrageți consimțământul acordat anterior în vederea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, nemaiexistând un alt temei legal în acest sens; sau
  3. vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct; sau
  4. vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în interesele legitime ale Danone (precum îmbunătățirea generală a experienței utilizatorului pe paginile noastre de internet) și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea;
  5. datele cu caracter personal nu au fost prelucrate legitim; sau
  6. datele dumneavoastră cu caracter personal trebuie șterse în baza unei obligații legale.

În cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare pentru scopurile în care le prelucrăm și nu avem obligația legală de a le păstra în continuare, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent.

Dreptul la restricționarea prelucrarii

Aveți dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care:

  1. nu aveți convingerea că datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră sunt exacte, pentru perioada necesară care ne permite să verificăm exactitatea datelor; sau
  2. datele cu caracter personal nu sunt legal prelucrate, și, în locul ștergerii lor, preferați să restricționăm prelucrarea; sau
  3. nu ne mai sunt necesare datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile colectării lor, dar le solicitați în vederea înaintării, exercitării sau apărării împotriva unei acțiuni în justiție; sau
  4. v-ați exprimat opoziția față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pe perioada în care efectuăm verificarea dacă interesele dumneavoastră asociate refuzului depășesc drepturile legitime ale Societății referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră.

Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor

Aveți dreptul ca din motive legate de situația particulară în care vă aflați să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri.

Dreptul de a depune o reclamație la o autoritate de supraveghere

Aveți dreptul de a depune în mod direct la autoritatea de supraveghere – Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal – ANSPDCP o reclamație referitoare la modul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

De asemenea, aveți dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.

Dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrare

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la activitatea de prelucrare care se bazează pe acest temei, în orice moment, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată

Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau afectează în mod similar persoana vizată într-o manieră semnificativă.

6. Cum protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Înțelegem faptul că securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă. Depunem toate eforturile pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva utilizării necorespunzătoare, a interferenței, pierderii, accesării neautorizate, modificării sau dezvăluirii necorespunzătoare. Am implementat mai multe măsuri de securitate pentru a contribui la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. De exemplu, implementăm instrumente de control acces, sisteme firewall și servere sigure și criptarea datelor cu caracter personal.

7. Transmiterea datelor dumneavoastră cu caracter personal

În cazul în care transmitem datele dumneavoastră cu caracter personal afiliaților sau altor organizații, ne asigurăm că procedăm astfel exclusiv în relația cu organizații care protejează datele cu caracter personal, cu respectarea legislației privind confidențialitatea și protecția datelor în vigoare într-un mod similar sau asemănător cu noi.

Datele colectate de Danone prin intermediul acestui Site vor putea fi comunicate următorilor destinatari, atunci când este necesar pentru a ne ajuta să atingem scopurile anterior menționate:

  • Autorităților sau instituțiilor publice, de exemplu, în cazul în care comunicarea este necesară pentru gestionarea reclamațiilor, pentru îndeplinirea obligațiilor legale și fiscale care rezultă din organizarea campaniilor promoționale și concursurilor sau atunci când Societatea este obligată în virtutea unei prevederi legale să furnizeze informații autorităților sau instituțiilor având competențe în realizarea de inspecții și controale asupra activității și activelor Societății, ori pentru protejarea drepturilor și activelor Societății. Aceste autorități sau entități pot fi Poliția Română, instanțele de judecată, ANSPDCP, ANAF, executori judecătorești, avocați, ANPC etc.;
  • Notarilor publici (de exemplu, pentru organizarea tragerilor la sorți promoționale);
  • Agențiilor de marketing direct, publicitate, media digitală, furnizorilor de servicii de curierat (pentru organizarea concursurilor, pentru expedierea premiilor, pentru trimiterea comunicărilor comerciale), cu sediul în România;
  • Societăților care oferă servicii de găzduire a Site-ului Societății și societăților care asigură întreținere tehnică a Site-ului, precum și furnizorilor de servicii Cloud, cu sediul în România;
  • Furnizorilor de bunuri și servicii IT, în măsura și în limita necesară prestării serviciilor, cu sediul în România;
  • Auditorilor financiari sau juridici, eventualilor terți achizitori, în măsura în care activitatea Societății ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții,
  • Societăților din grupul din care face parte Danone, în limitele prevăzute în această Politică de confidențialitate. Pentru mai multe informații referitoare la grupul Danone, vă rugăm să vizitați https://www.danone.com/.

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite neautorizat, acestea fiind prelucrate exclusiv în scopurile prevăzute în prezenta Politică.

8. Transfer internațional de date

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate atât în interiorul Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European (EEA) cât și în afara acestora. În cazul prelucrării în afara EEA, Danone va garanta că acest tip de prelucrare de date transfrontalieră este efectuată în limitele legale si este protejată prin măsuri corespunzătoare.

Măsurile aplicate de protecție a prelucrării de date transfrontaliere includ:

  1. Clauze contractuale standard autorizate de Comisia Europeană. Aceste clauze contractuale standard asigură măsuri de protecție pentru respectarea normelor de conformitate și securitate prevăzute de GDPR; sau
  2. Certificări prin care se atestă că terțele părți din afara EEA prelucrează datele cu caracter personal prin metode conforme cu GDPR. Aceste certificări sunt autorizate fie de către Comitetul European pentru Protecția Datelor, o autoritate de supraveghere competentă sau un organism național competent de acreditare, în conformitate cu GDPR.

9. Procese automate de luare a deciziilor și analiză de profil

În cazul anumitor servicii și produse oferite de Societate, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automate. În esență, aceasta înseamnă că deciziile se iau automat, fără intervenție umană.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de analiză de profil, pentru a putea estima comportamentul dumneavoastră în cazul paginii noastre de internet sau produselor pentru care vă puteți manifesta interesele.

În cazul în care intenționăm să aplicăm aceste metode, vă vom informa cu siguranță în mod expres în acest sens, în special cu privire la logica utilizată și cu privire la semnificațiile și consecințele preconizate ale acestei prelucrări pentru persoana vizată, oferindu-vă oportunitatea de a vă exprima refuzul în avans. De asemenea, ne puteți contacta la callcenter@mediasat.ro pentru mai multe informații cu privire la un astfel de tip de prelucrare.

10. Prelucrarea datelor persoanelor cu vârsta de peste 18 ani

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate în această Politică se referă exclusiv la persoane care au cel puțin vârsta de 18 ani. Utilizarea sistemelor, precum și a rezultatelor prelucrării este interzisă cu privire la persoanele care nu au împlinit această vârstă. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

11. Modificări

Este posibil să actualizăm această Politică la anumite intervale de timp pentru a reflecta, spre exemplu, modificări ale practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare. Societatea vă va notifica cu privire la orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici și se va asigura că respectiva notificare este efectuată într-o manieră care asigură luarea acestora la cunoștință de către dumneavoastră, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ați furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care să asigure o comunicare efectivă.

12. Informații de contact

În cazul în care aveți întrebări, observații sau reclamații cu privire la prezenta Politică sau cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail: callcenter@mediasat.ro, la numărul de telefon [___] sau la adresa Str. Sold. Nicolae Cânea nr. 96, sector 2, București, România.