Povestea celor 5 fantastici

Povestea familiei de roboți care ambalează zilnic 1.000.000 de iaurturi

Vasilică nu este propriu-zis o vietate, ci un robot industrial produs de Kuka, una din companiile de top din industria robotică. Acesta face parte din echipa Danone din anul 2014 și a fost botezat Vasilică de către colegii noștri din fabrica Danone, fiind un nume apropiat culturii noastre, dându-i un iz de umanitate în lucru.

Ce rol are Vasicilică și ce face mai exact? Acesta așază perfect corespunzător în fiecare zi lădițele cu iaurturi. Și chiar are foarte multă treabă de făcut, dat fiind că peste 1.000.000 de produse se fac zilnic și ies pe poarta fabricii Danone, din București. Ca să facă treaba eficientă și rapidă, Vasilică mai are și ajutoare. Numele lor fiind tot creație proprie ale colegilor noștri din fabrică, cum ar fi:

Vasilică cel mic.

Vasilică cel mic este un robot industrial produs de Kuka, bratul sau robotic putand sa se miste in 6 directii si sa ridice pana la 240 de kg Gemenii de la Arcil formeaza baxuri de produse de diferite cantitati in functie de nevoile magazinelor, care mai apoi sunt transformate in paleti de Vasilica si Vasilica cel mic.

Spiderman ne ajuta sa infoliem paletii construiti de Vasilica si Vasilica cel mic, astfel incat iaurturile sa ajunga in stare perfecta la destinatie.