Ce conține un iaurt?

E un proces atât de simplu. Și unul dintre cele mai vechi cunoscute de omenire.
E nevoie de lapte proaspăt și de condițiile potrivite, pentru ca natura să lucreze, iar laptele să fermenteze.

La nivel internațional avem 2 centre principale de cercetare, 4 centre specializate și peste 50 de echipe locale care lucrează în cercetare și dezvoltare.

Danone deține o colecție de peste 4000 de tulpini de fermenți lactici, creată la începuturile companiei, când primele iaurturi Danone au fost realizate chiar cu fermenți de la Institutul Pasteur.

Iaurtul nostru natural are doar două ingrediente: lapte și fermenți. Dar gustul lui e inegalabil. Și nu ne lăudăm singuri: o spun milioane de consumatori din întreaga lume!

Pentru restul gamelor Danone am căutat ingrediente care să respecte înaltele noastre standarde de calitate și să confere savoarea inconfundabilă a produselor noastre. Iaurturile noastre „de răsfăț” conțin, pe lângă lapte și fermenți, bucăți de fructe, piureuri de fructe sau gem.

Ne îmbunătățim mereu rețetele. Pentru că ne-am obișnuit consumatorii cu ceea ce este bun. Și ei apreciază inovația și calitatea.

Dincolo de gust și savoare, iaurtul aduce în meniu o importantă cantitate de nutrienți esențiali: calciu și proteine cu înaltă valoare nutritivă, care asigură organismului toți cei 9 aminoacizi esențiali.

În plus, bacteriile lactice ajută la fermentarea laptelui, transformându-l în iaurt.

Produsele Danone conțin bacteriile benefice Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termophilus. Gama Activia conține și Bifidus Actiregularis TM, sub denumirea ei ştiinţifică, Bifidobacterium Animalis subspecia Lactis, o bacterie selecţionată din produse lactate tradiţionale, în cursul cercetărilor științifice realizate de Danone.