Produse pe bază de plante

Facem din plante o alegere pozitivă pentru planetă și pentru locuitorii săi!

Alpro a fost mereu un campion când vine vorba de produsele pe bază de plante - delicioase de mâncat, de băut și de savurat.

Planeta noastră ne oferă multe resurse pe care să le folosim: cereale, legume, fructe, nuci și semințe, toate pline de nutrienți esențiali, prospețime și aromă.

Un stil de viață echilibrat, flexitarian sau bazat pe consum de plante are “gust” bun în toate sensurile – este sustenabil pentru planetă, iar consumul de alimente din plante este bun pentru sănătatea noastră.

De ce sunt produsele Alpro atât de bune pentru planetă?

Nu este o știință de neînțeles : lucrăm pentru a minimiza amprenta de carbon și cantitatea de apă necesară pentru a produce ingredientele noastre. De exemplu, migdalele noastre sunt cultivate în bazinul mediteranean, așa că trebuie să parcurgă doar o mică distanță pentru a ajunge la tine. Soia folosită în băuturile noastre este 100% franceză și recoltată în principal în Alsacia, datorită unui parteneriat cu peste 400 de fermieri, care durează de cincisprezece ani.

Natura înseamnă cu adevărat bine și datorită ei vă putem oferi băuturi delicioase pe bază de plante, alternative pe bază de plante la iaurt și smântână, deserturi și înghețată!

vezi produsele ALPRO